Pandurii, un punct la Timişoara. „Sperăm să ne salvăm”

Pandurii a remizat la Timişoara, scor 1-1, şi a urcat pe locul 16, la egalitate de puncte cu Ştiinţa Miroslava şi retrasa ASA Târgu Mureş. Alb-violeţii de la ASU Politehnica au deschis scorul după zece minute de joc, prin Mera. Pandurii au reuşit să egaleze cu 15 minute înainte de finalul meciului, prin lovitura de cap a lui Brînzan.

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a spus că evoluţia echipei îi dă speranţe. „Cred că rezultatul este echitabil, cu toate că o uşoară dominare a fost de partea noastră. Şi golul lor primit, dar şi cel marcat, au fost din faze fixe. Per ansamblu, pe teren, echipa mai proaspătă şi mai bună cred că am fost noi. Am luat un punct pe terenul unei echipe foarte bune, ne dă speranţe pentru viitor. În mare sunt mulţumit de ce am arătat astăzi, cu toate că efortul nu a fost egal din partea tuturor jucătorilor mei”, a spus Bogoi, menţionând că se aşteaptă la victorii în meciurile următoare.

Bogoi s-a bucurat că jocul rezultatelor avantajează Pandurii, în sensul că echipele contracandidate la retrogradare au pierdut. „Sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Toate contracandidatele au pierdut, ne luptăm pentru fiecare punct. Chiar şi meciul trecut am avut o dominare clară. Avem o echipă foarte tânără. Şase jucători U21 la fiecare meci, plus cei care intră pe parcurs. Desigur, facem şi greşeli.  Este o luptă dură, echipele sunt pregătite. Sunt şi surprize. Dar noi ne vedem de jocul nostru şi vrem să obţinem cât mai multe puncte”, a mai spus Bogoi.

Gorjenii se află tot pe loc retrogradabil şi sunt la trei puncte de salvare. În următoarea etapă, Pandurii va întâlni pe teren propriu Ştiinţa Miroslava, echipa de pe locul 17.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: