Pandurii, victorie în al treilea amical

Pandurii Târgu Jiu a învins miercuri în al treilea amical al iernii echipa de Liga a III-a ACSO Filiaşi, scor 1-0. Unicul gol a fost marcat de Adrian Şut.

Prima mare ocazie a fost a echipei din Filiaşi, în minutul 2, la un corner executat de Geanimu, Costea a reluat cu capul, iar mingea a lovit transversala. Pandurii a deschis scorul prin Şut în min.7, care a reluat cu capul, la colţul scurt, o centrare venită din corner, de pe dreapta, de la Dănăricu.

Pandurii l-a avut pe teren în amicalul cu ACSO Filiaşi şi pe Brian Lemac, care a plecat de la Universitatea Cluj pentru a evolua în Liga a II-a, la Târgu Jiu. Atacantul şi-a făcut bine treaba în sezonul trecut, Lemac marcând 48 de goluri în Liga a IV-a, dar în acest sezon nu a mai fost atât de mult în vederile antrenorului. Jucătorul are 22 de ani.

Pandurii va disputa următorul meci amical pe 7 februarie, pe terenul echipei Naţional Sebiş. Pentru Pandurii, acesta a fost al treilea test, în primele reuşind o victorie, 2-0 cu Internaţional Băleşti, şi un egal, 1-1 cu Petrolul Bustuchin.

Pandurii Târgu Jiu: Moga – Raiciu, Turda, Celea, Drugă – Pîrvulescu, Milenko, Şut – Tudora, Dănăricu, Ionică. Au mai intrat: Popescu, Jianu – Dănescu, Vasilescu, Vodă, Dodoi, Lemac, Marek, Măicăneanu. Antrenor: Adrian Bogoi.

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: