Parc din Târgu Jiu, modernizat cu aproape patru milioane de lei

Primăria Târgu Jiu a scos la licitație reamenajarea Parcului “Statuia Tudor Vladimirescu”. Zona își va schimba fața total. Lucrările vor începe în această vară și vor costa aproape patru milioane de lei.

Mai exact, parcul care găzduiește statuia lui Tudor Vladimirescu va fi reamenajat cu 3,8 milioane de lei. La final, în parc, vor fi instalate și camere de supraveghere.

“Lucrarile de reamenajare a Parcului Statuia Tudor Vladimirescu se realizeaza in conformitate cu specificatiile proiectului tehnic si constau in: - amenajarea spatiilor verzi prin: asternere de pamânt vegetal, plantari de arbori si arbusti, gazonare; - reabilitarea si configurarea aleilor dalate si a bordurilor; - realizarea sistemului de irigare prin aspersie si picurare pe intreaga suprafata verde; - realizarea retelei de iluminat public si montarea stalpilor decorativi; - realizarea unui sistem video de supraveghere a zonei”, a anunțat municipalitatea.

Lucrarea a fost scoasă deja la licitație, iar parcul va intra în șantier în această vară. La începutul lunii mai, autoritățile vor desemna constructorul care se va ocupa de modernizarea parcului.

Vizualizări: 3,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: