Parcare amenajată pe un teren donat autorităților locale

O parcare nou-nouță va fi inaugurată în orașul Țicleni în perioada următoare. Vorbim de prima parcare amenajată pe un teren donat autorităților locale de compania OMW Petrom. Investiția este realizată chiar lângă sediul Serviciului de Evidența Persoanelor construit pe același teren primit cu titlu gratuit.

Parcarea are o capacitatea de 60 de locuri de parcare, iar investiția a fost realizată cu bani de la bugetul local.  Este vorba de o parcare de aproximativ 2.600 de metri pătrați a cărei valoare se ridică la 6.000.000 de lei.

”Am realizat această parcare pentru că am primit o suprafață de teren de la OMW Petrom, am construit sediul Serviciului de Evidență a Persoanelor și ne-a mai rămas loc. Erau aici foarte multe buruieni și nu făceam față să cosim aici. Atunci an decis să amenajăm o parcare pentru că avem în imediata apropiere ”Colonia Snagov”, unde străzile sunt foarte înguste, vine iarna, trebuie să deszăpezim și oamenii nu aveau unde lăsa mașinile. Această parcare va fi gratuită, o să montăm camere de supraveghere și o să facem și iluminat public”, a declarat primarul Radu Constantin.

Este prima parcare amenajată în orașul Țicleni de care se pot folosi și angajații primăriei dar și cetățenii care vin la Serviciul de Evidență a Persoanelor.  

Vizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: