Partidul lui Dan Diaconescu are echipă şi în Gorj. Vezi care este!

Membrii Partidului Poporului au avut ieri prima şedinţă. Potrivit vicepreşedintelui Leonida Belgher, sediul partidului este în zona Hotelului Gorj. Preşedintele filialei este Sergiu Vasile, dar până în acest moment acesta nu a vrut să dea ochii cu presa.

Astăzi (nr ieri) a fost prima şedinţă Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), ce s-a întâmplat?

Într-adevăr s-a desfăşurat prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean. A fost validat BPJ si conducerile organizaţiilor locale. S-a înfiinţat registrul unic al membrilor PP-DD, s-au stabilit măsurile organizatorice pentru alegerile locale şi în mare cam asta.

Cine se ocupă în Gorj de acest partid?

Preşedinte este Sergiu Vasile, jurist de meserie, prim-vicepreşedinte este Gheorghe Pupăzan, cunoscut pentru deţinerea unei firme de pază, vicepreşedinte subsemnatul, Belgher Artur Leonida şi tot vicepreşedinte Silvestru Tivig, administrator de firmă. La nivelul municipiului Târgu Jiu preşedinte este Ilie Lungu, inginer, iar vicepreşedinte este Gheorghe Otea, inginer, si Ionel Enea, tot inginer.

Aveţi organizaţii în toate localităţile din Gorj?

Da, dar vrem să le întărim aşa că aşteptăm simpatizanţi.

Să ne aşteptăm să racolaţi şi politicieni cunoscuţi cum a făcut UNPR?

Da, dar numai oameni care nu au participat la dezastrul acestei ţări.

Ce obiective aveţi pentru perioada imediat următoare?

Să atragem cât mai mulţi membrii. Simpatizanţii noştri trebuie să ştie că suntem un partid care luptă pentru toate clasele sociale. Adică şi oamenii de la ţară şi intelectuali. Luptăm pentru refacerea satului românesc şi pentru a reda demnitatea românilor.

Unde aveţi sediul? Să ştie lumea unde să vină.

Îi aşteptăm pe cei care vor să stea de vorbă cu noi. Avem sediul în zona Hotelului Gorj.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: