Ce face un primar când îşi pierde mandatul? Pleacă la mare!

Primarul de la Slivileşti, Sorin Bucurescu, se pregăteşte să plece la mare, după ce a primit raportul ANI care arată că este incompatibil cu funcţia de primar. Consideră că nu este sfârşitul lumii şi că puteau să i se întâmple lucruri mult mai rele. Dacă nu va mai fi primar are de gând să dea un exemplu tinerilor şi să se ocupe de agricultură.

Vă aştepaţi la aceste concluzii ale ANI?

Păi ce? E ceva rău? Se face o verificare. Pentru mine nu e sfârşitul lumii. Viaţa merge mai departe. Eu poimâine plec la mare, îmi văd de ale mele. Presa scrie că sunt suspendat, dar nici nu ştiu, sunt... nu mai sunt. Eu o să îmi continui proiectele la primărie. Mâine mă duc la Craiova să vorbesc  cu un avocat să văd dacă fac recurs.

Sunteţi unul dintre puţinii primari care iau astfel de lucruri în glumă... Vă pregătiţi să plecaţi la mare.

Da , o să plec să îmi duc fetele la mare. Ne ducem 7 zile la Mamaia. Să ştiţi că eu concediile le fac numai în ţară şi numai la Constanţa, las banii tot în ţară. V-am spus, nu e sfârşitul lumii. Am crezut asta o dată când m-am despărţit de prima nevastă, dar nu a fost. Am iubit-o mult.

Ce veţi face dacă nu veţi mai fi primar?

Păi nu ştiu dacă voi mai fi sau nu. În raportul ăla nu scrie nimic. Decât că există o incompatibilitate, dar de suspendare nimic. Dar nu m-am născut primar, pot face agricultură, să dau un exemplu tineretului din ziua de azi care stă numai prin baruri. Sunt învăţat cu munca. De exemplu, acum când vorbesc cu dumneavoastră eu duc vacile acasă.

Oamenii din comună au auzit că aţi putea să părăsiţi primăria?

Da. Vin, mă întreabă, mă susţin, nu o să îşi schimbe părerea despre mine. Dar eu sper ca în cazul în care voi face contestaţie să se rezolve lucrurile şi să mi se ia în calcul darurile de la nuntă. Eu am avut două nunţi şi două botezuri. Acum sunt şi dator, trebuie să mă duc la nuntă la senatorul Ruşeţ, dar îi voi trimite banii, având în vedere că sunt la mare.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: