Pârtiile de la Rânca, arhipline în vacanța de Mica Unire

Mii de turiști au luat cu asalt zona montană din Gorj. Din dorința de a recupera timpul pierdut dat fiind faptul că sezonul de schi a început cu întârziere, peste șapte mii de turiști au făcut rezervări în stațiunea Rânca, din Gorj, în minivacanța de Mica Unire. 

Toate pârtiile din stațiune funcționează, este zăpadă naturală din belșug, iar turiștii se bucură de fiecare minut petrecut în aer liber. "Este foarte frumos, dar cam aglomerat. Se schiază bine, dar stăm cam mult la coadă la teleschi", a spus un turist. "Noi am venit de duminică, din București, mai stăm până marți și plecăm. Nu am găsit atât de multă zăpadă în altă stațiune de la munte și a fost motivul pentru care am decis sa venim aici și nu regretăm", a spus un alt turist. 

Aglomerația a mai fost redusă și prin faptul că, în stațiune, a fost construit un telescaun care poate prelua turiștii direct din parcarea de la intrarea în Rânca. Așa, iubitorii sporturilor de iarnă nu mai pierd timp in trafic. "Este foarte aglomerat mai ales în trafic. Nu există locuri de parcare și multe mașini sunt lăsate direct în drum, așa că traficul este îngreunat. În rest, ne bucurăm de zilele libere și de vremea frumoasă, dar și de condițiile excelente de schi", a spus un alt turist.

Galerie foto




Vizualizări: 2,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: