Au venit din Maramureș sau Timișoara să se cunune la Târgu Jiu, de Revelion

Opt cupluri s-au cununat, în noaptea dintre ani, lângă Poarta Sărutului, de la Târgu Jiu. Un tânăr din Gorj s-a căsătorit cu o maramureșeancă. Alți doi tineri au venit din Timișoara să-și unească destinele lângă celebra sculptură a lui Brâncuși. 

Imediat după focul de artificii, a continuat tradiția cununiilor de Revelion, la Târgu Jiu. 16 tineri s-au căsătorit lângă Poarta Sărutului. Toate privirile au fost spre doi tineri îmbrăcați în haine tradiționale, specifice Maramureșului. "Eu sunt din Maramureș. Soțul este din Gorj. Suntem împreună de 11 luni și ne-am dorit amândoi ceva mai special pentru cununie. Așa s-a întâmplat să fie, de Revelion. De acum înainte, avem două motive să ne bucurăm de Revelion", a spus o proaspătă mireasă. 

Alt cuplu a venit din Timișoara să-și uneasca destinele la Târgu Jiu. "Noi suntem împreună de 15 ani. În urmă cu o lună ne-am hotărât să ne cununăm aici. Ne-am dorit ceva de neuitat. Ne-am bucurat că nu a fost foarte frig și am putut să port rochia pe care mi-am dorit-o", a spus o altă tânără.  

Alți doi tineri care s-au cununat lângă Poarta Sărutului și-au dorit o amintire de neuitat. În această lună, vor primi cel mai frumos cadou. Vor deveni părinți. "Sunt însărcinată în opt luni. Vom avea un băiețel. Nu ne dorim decât sănătate și să bine în 2023", ne-au mărturisit mirii. 

Cuplurile au fost din mai multe zone ale țării și, de acum înainte, Revelionul va avea dublă semnificație în familia lor. Din partea municipalității, proaspeții miri au primit flori, tort și șampanie.

Galerie foto






Vizualizări: 1,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: