Pas greșit pentru Universitatea Craiova în cupă cu o echipă de Liga3

Universitatea Craiova nu a arătat ca echipa favorită în meciul susținut miercuri, pe stadionul „Minaur“ din Zlatna, contra formației CS Ocna Mureș. Disputa a contat pentru etapa a 2-a din Grupa D a Cupei României iar oltenii au încheiat meciul la egalitate cu formația din Liga 3.

Scorul partidei de la Zlatna a fost doar 1-1, la capătul unui meci foarte slab făcut de jucătorii lui Mirel Rădoi. Oltenii au obţinut doar o remiză în deplasare, scor 1-1, Ivan Martic greşind la golul gazdelor.

Andrei Ivan a deschis scorul de la punctul cu var, înainte ca gazdele se egaleze graţie unei greşeli a lui Ivan Martic, care, probabil afectat de ceaţă, a făcut un luft halucinant în careu. Ocna Mureş reuşise să o învingă pe Chindia în precedenta partidă, dar remiza împotriva oltenilor poate fi considerată un rezultat şi mai bun.

La flash-interviul de după meci, Mirel Rădoi şi-a făcut praf echipa, i-a felicitat pe adversari şi a lansat un atac la adresa celor de la FRF, care au acceptat ca un astfel de stadion să fie folosit în grupele Cupei. ”Dacă comparăm meciul celor de la Ocna Mureş cu Chindia, putem să ne declarăm fericiţi că am reuşit să câştigăm un punct în seara aceasta, care, în opinia mea, chiar e câştigat. Cel puţin de pe bancă, nu am văzut reluări, la faza la care au cerut ei penalty, din punctul meu de vedere e penalty clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitră, dar ăsta e adevărul, nu am cum să evit realitatea. Nu e greu deloc (n.r. să te motivezi în astfel de meciuri), dacă vrei să ajungi fotbalist şi te numeşti fotbalist profesionist, trebuie să joci şi pe astfel de terenuri şi să joci cu astfel de echipe, indiferent de oraş”, a spus Radoi după meciul disputat miercuri după-amiază.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: