Paturile dintr-un spital din Gorj, înlocuite

Spitalele din Gorj încep să intre în rândul lumii. Pe rând, unităţile medicale îşi schimbă faţa şi interiorul. La Turceni, de exemplu, autorităţile au reuşit să schimbe toate paturile din unitatea medicală. De altfel, spitalul este în reabilitare şi, în curând, lucrările vor fi gata.

 

La Spitalul Orăşenesc din Turceni, s-au făcut lucrări de reabilitare energetică. Peste două milioane de euro au investit autorităţile şi în aparatură medicală. Mai urmează să fie cumpărat şi un RMN. Acesta ar fi marele minus al unităţii medicale, după cum spune viceprimarul oraşului Turceni.

 

„Am tot căutat să îmbunătăţim lucrurile. Nu avem un RMN. Am luat un CT care e în procedură de achitare şi punere în funcţiune. Avem în vedere ca, pe viitor, să achiziţionăm şi un RMN. Investiţiile sunt diverse la spital. A căpătat o înfăţişare nouă. Mai este puţin şi încheiem lucrările. În zona de interior, arată bine, dar e loc de îmbunătăţire. Ne propunem să tratăm fiecare secţie şi s-o modernizăm. Am mai adus medici, am înlocuit toate paturile şi la Psihiatrie, şi la Spitalul Orăşenesc. Avem aparatură nouă, în valoare de două milioane de euro”, a spus Lucian Mărgineanu, viceprimar cu atribuții de primar în oraşul Turceni, într-o emisiune la Radio Accent.

 

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: