Pecingină îl trimite pe Condescu în piţărăi

Liberalul Gheorghe Pecingină cataloghează drept glumă propunerea lui Marin Condescu de scoatere la licitaţie a așa-ziselor creanţe pe care Pandurii le-ar avea asupra acţionarilor care au promis bani, dar nu i-au dat.

Pecingină îi transmite lui Condescu că are mai multe șanse să obţină bani dacă se duce la colindat. „Eu îi recomand să meargă în piţărăi, că poate așa mai ia ceva pentru visele lui”, a spus Pecingină la Radio Infinit.

Marin Condescu și Răzvan Stanca, în calitate de reprezentanţi ai creditorilor de la Pandurii, au cerut în scris lichidatorului judiciar de la Pandurii „vânzarea prin licitaţie publică a Creanţelor CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu deţinute la Complexul Energetic Oltenia, în valoarea de 1,8 milioane euro, Consiliul Judeţean Gorj – 248.380 euro, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia – 81.177 euro, Consiliul Local Târgu Jiu – 530.000 de euro, Artego Târgu Jiu – 1,3 milioane euro”.

Potrivit lui Marin Condescu, acestea sunt sume la care acţionarii de la Pandurii s-au angajat prin acorduri de finanţare scrise, dar care nu au fost virate clubului.

Pecingină susţine că nu există un temei legal pentru a oblige acţionarii să plătească acești bani. Mai mult, îl critică pe Marin Condescu pentru că a dus echipa pe un loc retrogradabil. „Îi creaseră unii un mit, că e mare manager, dar când ai zeci de milioane de euro pe mână... Un bun manager face treabă și când sunt bani puţini, nu numai când sunt bani mulţi”, a concluzionat Pecingină.

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: