Condescu: Vor fi costuri mari cu încălzirea stadionului

Fostul președinte de la Pandurii, Marin Condescu, susține că stadionul cel nou va fi o povară pentru primărie, dacă nu va produce bani. Condescu spune că Pandurii are contract de comodat pentru stadion valabil până în 2020, dar pe care îl va prelungi în instanță.

Compania Națională de Investiții nu a știut de contractul de comodat dintre primărie și Pandurii, atunci când a decis să investească 20 de milioane în modernizarea arenei. Autoritățile din Târgu Jiu nu au un răspuns clar atunci când sunt întrebate cine va administra noul stadion, pe perioada de valabilitate a acestui contract. „Cred că ar fi în stare să amâne darea în folosință a stadionului până în 2020 când se termină contractul de comodat cu Pandurii. Dar, ceea ce nu înțeleg ei este că justiția va prelungi contractul de comodat după 2020”, a spus Marin Condescu. Acesta s-ar putea prevala de o clauză din contract, referitoare la perioada în care Pandurii nu a putut folosi stadionul din motive care nu îi sunt imputabile.

Marin Condescu spune că în această iarnă costurile de întreținere ale noii arene vor fi foarte mari. „O să vedeți un lucru care se va întâmpla. Compania Națională de Investiții vrea să predea obiectivul fiindcă spun că au terminat toate lucrările. Compania spune: încălziți stadionul să nu se degradeze. Nefiind încă finalizată rețeaua de gaze naturale, vor încălzi cu energie electrică. Vor fi costuri atât de mari, încât își vor da seama că această structură trebuie să producă bani ca să nu devină o povară”, a spus Condescu la interviurile Infinit FM.

Vizualizări: 3,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: