Pentru ce îi mulțumește Marcel Romanescu lui Dan Vîlceanu

După ani la rând în care primarul Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu au fost la cuțite, la vedere sau în culise, edilul din Târgu Jiu dă de înțeles că ar vrea să îngroape securea războiului. Ba chiar a găsit un motiv pentru care să-i mulțumească fostului lider al organizației județene. Că nu i-a modificat lista de aleși locali în 2020. „I-am mulțumit acum, îi mulțumesc și acum", a declarat Romanescu.

Cât privește actuala conducere a PNL, nu curge deloc lapte și miere în relația cu primarul din Târgu Jiu. Marcel Romanescu profită, în continuare, de fiecare ieșire la radio sau la tv, să declare că este dispus să plece din PNL până la alegerile de anul viitor dacă nu este băgat în seamă, ci doar pus la muncă.

„Mi-aș dori ca noua conducere să ne ia în considerare, nu numai să fim puși la treabă, să obținem rezultate pentru PNL. Noi n-am fost consultați niciodată exceptând alegerile din 2020, când ni s-a acceptat lista și i-am mulțumit domnului Dan Vîlceanu atunci că nu a umblat la lista de consilieri pe care i-am propus. În rest, la niciun fel de alegeri nu am fost consultați. Nu vom mai accepta să fim mielușei”, a declarat primarul Marcel Romanescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Romanescu a profitat de ocazie să amintească, încă o dată, că dacă va fi să plece la alt partid nu va pleca singur, ci împreună cu întreaga echipă de la municipiu. Zvonurile privind o plecare la PSD au fost infirmate de liderul organizației municipale a social-democraților. Cristi Rujan a declarat că nu s-a discutat despre un astfel de “transfer” și că nu se pune problema de o astfel de candidatură.

 

Vizualizări: 1,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: