Pentru fermierii care vor sa se extindă: Unde sunt constructorii de structuri

Primăvara este perioada în care planurile prind contur, iar fermierii trebuie să caute cele mai bune soluţii şi, apoi, să semneze contracte şi să le pună în practică. Cei care vor să se extindă sau să includă structuri pentru bovine, taurine, ovine, caprine, cabaline şi bivoliţe au planuri de dus la împlinit.

Tehnologia aduce, periodic, noi posibilităţi pentru soluţii cât mai optime pentru proprietari şi animale. Fermierii amatori pot să îşi dezvolte un proiect fermă pe care să înceapă deja să îl construiască, odată cu îmbunătăţirea vremii. Cei în curs de extindere sau consolidare pot studia şi construi structuri după cele mai moderne posibilităţi şi descoperiri.

Aşadar, care sunt locurile unde fermierii pot găsi soluţii pentru planurile zootehnice.

La târguri de profil

● Târgul specializat în agricultură, zootehnie şi industrie alimentară AGRA EXPO TRANSILVANIA va avea loc între 3 şi 6 mai, la Cluj-Napoca.

● Târgul BANAT AGRALIM va avea loc pe 10 – 13 mai, la Timişoara.

● Târgul de agricultură şi zootehnie AGRARIA îi aşteaptă pe fermieri între 19 şi 22 aprilie, în Jucu, Cluj.

● Cel mai mare târg agricol din 2018, INDAGRA, va avea loc la ROMEXPO, Bucureşti, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie.

Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele acestui an unde fermierii pot afla mai multe informaţii despre viitoarele lor construcţii.

Pe internet 

Cu o simplă căutare, fermierii pot găsi site-uri ale companiilor specializate în zootehnie şi structuri pentru animale. Pentru mai multe detalii, acestea conţin portofolii, lucrări finisate şi în curs, iar unele includ chiar şi informaţii despre proiectele inovative.

Unul dintre aceste site-uri este cel al constructorului DueA, unde fermierii pot citi despre structuri specializate pentru animale, dar şi instalaţii.

La sediul companiilor 

Deşi poate părea o metodă învechită, vizita la sediul companiilor este o soluţie la îndemână pentru cei în căutare de soluţii la ideile lor. De obicei, aceste vizite pot fi programate, mai ales dacă fermierii îşi detaliază planurile. Deşi companiile de zootehnie nu includ showroom-uri, ele au în portofoliu lucrări completate sau în desfăşurare cu diverse soluţii adaptate. Acestea pot ajuta la o viziune mai clară despre detaliile care contează în structurile pentru animale.

Companiile de profil au personal specializat în procesul de vânzare astfel încât fermierii să poată afla direct de la sursă ce soluţii personalizate pot aplica. Personalul poate răspunde la întrebări ce altfel ar costa timp de cercetare pierdut pe internet, conversaţii pe e-mail. Orice informaţie va fi completă, iar soluţiile vor fi adaptate în funcţie de specificaţiile fiecărei ferme şi a numărului de animale.  

Început de sezon 

Începutul primăverii este o perioadă oportună pentru negocierea lucrărilor de extindere sau consolidare a fermei. Pentru că orice grajd sau structură are nevoie de instalaţii care să ajute la condiţii, acestea trebuie gândite şi adaptate spaţiului, temperaturii medii zonale şi multe alte particularităţi.

Cele de mai sus sunt doar câteva dintre soluţiile care le pot garanta fermierilor un contact cât mai direct cu furnizorul şi acces la cât mai multe informaţii.

Vizualizări: 1,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: