Pepco face angajări la Rovinari

Grupul internaţional de retail Pepkor se extinde în judeţul Gorj. După cele două magazine Pepco deschise la Târgu Jiu, un altul va fi înfiinţat la Rovinari. Compania cu peste 3.000 de magazine în Africa, Australia şi Europa şi peste 4.500 de angajaţi recrutează în prezent gorjeni pentru ocuparea postului de şef de magazin sau adjunct şef de magazin la Rovinari.

Printre responsabilităţile postului se numără realizarea bugetului de vânzări, implementarea corectă a promoţiilor la nivelul magazinului, gestionarea şi supervizarea activităţii angajaţilor din subordine, completarea şi gestionarea întregii documentaţii a magazinului.

Compania caută pentru acest post o persoană cu studii medii, studiile superioare fiind un avantaj, care să aibă minimum doi de experienţă în retail, spirit de echipă şi abilităţi organizatorice. Pepco oferă un mediu de lucru plăcut şi dinamic într-o companie internaţională şi posibilităţi de dezvoltare profesională. Cei interesaţi de acest post pot aplica până la data de 20 noiembrie, pe bestjobs.ro. Vor fi contactate doar persoanele selectate.

Vizualizări: 5,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: