Pepco și Decathlon au închis magazinele

Mai multe lanțuri de magazine au anunțat că își suspendă activitatea. “În această perioadă, PEPCO România ia toate măsurile de siguranță și precauție, atât pentru angajați, cât și pentru clienți, pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus. De aceea, vă anunțăm că toate magazinele din țară vor fi închise temporar. Vă vom ține la curent pe măsură ce apar informații noi. Până atunci, aveți grijă de voi și de cei dragi pentru a ne revedea cu bine când vom fi cu toții în siguranță. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul făcut de Pepco.

O măsură similară a anunțat și Decathlon: “Dragi sportivi, Începând cu data de 23 martie, vom închide magazinele fizice Decathlon din întreaga țară. Ținând cont de reglementările puse în vigoare de către autoritățile statului, în această perioadă de pandemie, întrerupem activitatea până la depășirea situației critice.

Vă îndemnăm să respectați recomandările autorităților și să limitați contactul cu alte persoane. Vă așteptăm în continuare pe www.decathlon.ro, unde vă puteți alege echipamentul sportiv din confortul casei dumneavoastră. Păstrați-vă mintea și trupul în echilibru și continuați să faceți #sportacasă”.

Și alte lanțuri de magazine care vând produse nealimentare se pregătesc pentru o astfel de decizie. Multe dintre ele deja nu mai fac aprovizionare, ci vând ce au pe stoc.

Vizualizări: 2,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: