Pericol pe străzi: gorjean prins la volan fără a avea permis de conducere

Un bărbat din orașul Țicleni s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce se afla la volan, fără a avea dreptul de a conduce. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal și pe numele femeii care i-a împrumutat mașina în condițiile în care știa că tânărul nu avea permis de conducere.

”La data de 23 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni, au depistat, în trafic, un bărbat de 27 ani, din orașul Țicleni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Văleni, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, din cercetări, polițiștii au stabilit că o femeie de 35 de ani, din municipiul Târgu-Jiu i-ar fi încredințat acestuia autoturismul, deși cunoștea faptul că nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: