Petarde și artificii, confiscate

Polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti au identificat luni în trafic un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în care erau două sacoșe în care se aflau materiale pirotehnice, respectiv 379 de petarde, 16 emițătoare luminoase, artificii și baterii de artificii cu 16, 19 și 36 de focuri.

"Conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență, deținere și transport pentru produsele pirotehnice identificate în autoturism, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, faptă pentru care, cel în cauză a fost reținut pentru 24 ore și introdus în arestul IPJ Gorj, urmând a fi prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești cu propuneri legale", a transmis IPJ Gorj.

Începând cu data de 25 noiembrie a.c. la nivel național a debutat Acțiunea ”Foc de artificii”, iar la nivelul IPJ Gorj au fost desfășurate 37 de acțiuni, fiind confiscate 162 de kg de materiale pirotehnice deținute sau transportate ilegal.

De asemenea, polițiștii au întocmit șapte dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: