Petitie pentru Grindeanu. Cine a semnat!

Sustinatorii modificarii Codului penal semneaza o petitie online pentru sustinerea guvernului Grindeanu. Sunt deja peste zece mii de semnaturi. Din Gorj au semnat deja Cristian Toader, Mihaela Calinoiu, Alexandru Mihai Calinoiu, Mihai Alexandru Gherghe, Florin Sasu, Marius Vlaicu, Aurelia Deaconescu, dar si alte persoane care au preferat sa nu le fie afisat numele pe petitieonline.ro.

Iata cateva argumente ale semnatarilor:

Semnez aceasta petiție întrucât procentul obținut la votul exprimat in Decembrie a fost obținut in mod democratic si legal. Nu ne am întors in epoca de piatra sa răspundem la amenințările străzii.

M-am saturat de minciuna si manipulare. Vreau pace si liniste.

Pentru ca nu ma las folosita de Iohannis asa cum fac cei 300.000 de romanii doar ca sa isi faca guvernul lui.Cred in PSD si in guvernul Grindeanu.

Poporul este victima unei nerusinate manipulari din partea presedintelui Johannis.

Sunt de acord cu ordonanta.

sint deacord cu masurile luate

Pentru ABROGAREA OUG.

imi doresc ca in tara in care traiesc, votul meu sa nu mai fie aruncat la gunoi.

Nu sunt de acord cu anularea rezultatului alegerilor prin manifestații în stradă. Numărul celor care au ieșit la manifestații este mult mai mic decât numărul celor care au votat coaliția care susține acest guvern.

Vreau ca votul meu sa fie respectat.

Sunt de acord cu o.u.g. si imi doresc ca niciun om din aceasta tara sa nu mai fie amenintat de DNA si Codruta.

Sunt corecte modificarile aduse de OUG.

REVENIREA LA NORMALITATE ESTE IMPERATIVA. TREBUIE RESTAURATA ORDINEA CONSTITUTIONALA SI SUPREMATIA CONSTITUTIEI CARE VAD CA ESTE GREV INCALCATA DE O MANA DE ABURITI MANEVRATI DE STRAINI SI INTERESE STRAINE

Vizualizări: 2,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: