Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Petrecere de 1 Mai în Dumbrava Drăgoieni

Două petreceri în aer liber vor fi organizate de Primăria Târgu Jiu la începutul lunii mai. Startul serbărilor câmpeneşti va fi dat încă de luni, 30 aprilie, în Dumbrava Drăgoieni, unde târgujienii şi nu numai sunt aşteptaţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai la iarbă verde, iar duminică, 6 mai, distracţia se mută în Poiana Narciselor de la Preajba.

Fanfara Armonia va cânta pe 1 Mai la Drăgoieni, începând cu ora 12.00, iar de la 13.00 vor cânta, timp de două ore, soliştii de la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu. Pe durata întregii zile va avea loc o expoziţie a meşterilor Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Comercianţii prezenţi la Drăgoieni vor monta echipamentele şi terasele încă de luni, 30 aprilie.

Pe 6 mai, petrecerea se mută în Poiana Narciselor de la Preajba. Vor fi concursuri de alergare, fotbal şi biciclete, dar şi tradiţionala „Cupa Narciselor” la autocross buggy. Partea artistică va fi susţinută de Fanfara „Armonia” şi de soliştii Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: