Petrecere de 1 Mai în Dumbrava Drăgoieni

Două petreceri în aer liber vor fi organizate de Primăria Târgu Jiu la începutul lunii mai. Startul serbărilor câmpeneşti va fi dat încă de luni, 30 aprilie, în Dumbrava Drăgoieni, unde târgujienii şi nu numai sunt aşteptaţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai la iarbă verde, iar duminică, 6 mai, distracţia se mută în Poiana Narciselor de la Preajba.

Fanfara Armonia va cânta pe 1 Mai la Drăgoieni, începând cu ora 12.00, iar de la 13.00 vor cânta, timp de două ore, soliştii de la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu. Pe durata întregii zile va avea loc o expoziţie a meşterilor Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Comercianţii prezenţi la Drăgoieni vor monta echipamentele şi terasele încă de luni, 30 aprilie.

Pe 6 mai, petrecerea se mută în Poiana Narciselor de la Preajba. Vor fi concursuri de alergare, fotbal şi biciclete, dar şi tradiţionala „Cupa Narciselor” la autocross buggy. Partea artistică va fi susţinută de Fanfara „Armonia” şi de soliştii Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: