Petrecere mare la Turceni de Ziua Femeii

Petrecere mare va organiza Primăria Turceni pe 8 Martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. “În luna martie, atenția noastră se îndreaptă spre cele care ne fac viața mai frumoasă, cu bunătatea și gingășia lor – doamnele și domnișoarele din orașul Turceni. Se vor oferi flori și vom organiza un eveniment cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii în data de 8 martie la Complex Ștrand Murgești”, a declarat primarul localității, Cristina Cilibiu.

Atmosfera va fi întreținută de către artiști talentați, iar mărturiile acestor momente frumoase vor putea fi fotografiile înrămate, făcute la Oglinda magică (cabina foto).

Primăria Turceni va pune la dispoziție și mijloace de transport pentru persoanele care doresc să ajungă la eveniment. Programul plecărilor este: ora 17.20 din Turcenii de Jos (stație magazin Drăghici), ora 17.30 la Stolojani (școală), ora 17.45 la Turceni centru (Casa de Cultură), ora 17.20 la Strâmba Jiu (Lotaș). Mijloacele de transport vor opri pe traseu pentru a prelua participanții la eveniment. Transportul este asigurat gratuit.

Vizualizări: 1,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: