Picioarele lungi nu l-au ajutat. Garcea a ratat podiumul!

Atletul gorjean Adrian Garcea a participat la Campionatul Mondial de Cros Montan, competiţie ce s-a desfăşurat în Andorra. Tânărul s-a clasat pe locul al IV-lea cu echipa României de juniori.

Antrenorul Ion Bură a explicat rezultatul obţinut de sportivul gorjean. „Doar locul al IV-lea. Pe primele locuri s-au clasat tineri africani. El, pe munţi, doar ajută echipa, n-are treabă cu alergarea montană. Garcea este bun pe stadion sau pe plat. Are picioarele lungi, pe munte trebuie să fii puţin butucănos, picioare scurte. Dar el e longilin. Pentru echipa României, a ajutat. Locul al IV-lea în lume, pe echipe. Tot e bine”, a explicat antrenorul Ion Bură.

Colegii săi de la CS Pandurii Târgu Jiu au participat la sfârşitul săptămânii la un concurs internaţional de alergare pe şosea. Întrecerea sportivă a avut loc în Braşov, iar atleţii gorjeni au reuşit să se claseze pe primele locuri. Alina Butnariu a terminat competiţia pe locul I la categoria tineret, iar Dragoş Mănescu pe locul al II-lea la categoria juniori 1. De asemenea, Cristi Brujan s-a clasat pe locul al III-lea la juniori 1, la fel ca şi Mihaela Cepoi, la categoria junioare 1.

Atleţii Clubului Pandurii Târgu Jiu se pregătesc pentru Campionatul Naţional de Cros, dar şi pentru Campionatul Balcanic şi European din acest an.

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: