Locuri de muncă la cules de căpşune. Sunt acceptate şi cuplurile!

Veşti bune pentru gorjenii care vor să lucreze peste hotare. Opt sute de locuri sunt disponibile pentru aceştia în Spania, la cules de căpşune. Dacă până acum erau acceptate doar femeile, acum compania recrutează şi cupluri.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pune la dispoziția gorjenilor 800 locuri de muncă în Spania, în agricultură, pentru campania 2017. Angajatorul spaniol vrea să angajeze pentru recoltat căpșune femei sau cupluri. Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie, spun reprezentanții AJOFM Gorj. "Timpul de lucru este de 39 ore pe săptămână. Salariul oferit este de 40,15 euro brut pe zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Angajatorul organizează transportul în Spania din fiecare oraş", a declarat Diana Văduva, consilier Eures în cadrul AJOFM Gorj.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să ceară mai multe informații la sediu AJOFM Gorj din Târgu Jiu. Data și locul în care se va desfășura bursa vor fi comunicate ulterior.

Vizualizări: 3,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: