Pîrvulescu (FNME), întrebat de salariu: Îl am la fel, că nu mi l-a mărit tata

Salariul a devenit mărul discordiei între câțiva sindicaliști din Complexul Energetic Oltenia. Liderul Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, a fost întrebat ce salariu încasează de la companie, dar s-a ferit să spună. S-a plâns că nu are telefon ori mașină de serviciu, așa cum i se reproșează de colegii sindicaliști.

Dumitru Pîrvulescu a fost întrebat, la Radio Impact, ce salariu încasează de la compania energetică. Nu a dezvăluit câți bani primește lunar, dar a explicat că sunt aceiași bani de când a fost angajat ca inspector social.

Liderul FNME a adăugat că nu are alte beneficii așa cum este arătat cu degetul, cum ar fi telefon ori mașină de serviciu. În același timp, trimite săgeți spre colegii din sindicatele de la Lupoaia cărora le bate obrazul că nu i-a interesat prea mult soarta carierei de acolo ori a salariaților din zonă. „Telefonul e plătit de mine, mașina e tot plătită de mine. Salariul îl am la fel de când sunt inspector social, că nu mi-a mărit tata salariul. Sunt chestii transparente. Dacă nu erau ăia 2.000 de oameni curajoși care au rămas în opoziție, toți ăștia care postează acum ar fi avut 20 de zile de concediu, 300 de lei primă, asta ar fi avut, dar uită. Dacă nu era Pîrvulescu cu ai lui din Rovinari, să facă marșul la București, nu mai aveau loc de muncă la Lupoaia. Era pe închidere Lupoaia. Eu mă duc cu ai mei, ne rupem picioarele și mă așteptam să vină și câțiva dintre ei, în București, măcar veneau cu mașina, dar au venit tot ai mei și din Valea Jiului”, a fost reacția lui Dumitru Pîrvulescu.

Vizualizări: 3,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: