CEO angajează muncitori pentru carierele Lupoaia și Roșiuța

Primăria comunei Cătunele a făcut un anunț pe pagina de socializare cu privire la angajarea unor muncitori pentru două cariere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Este vorba despre Lupoaia și Roșiuța.

În anunțul postat de primarul Florinel Țuilă, viitorilor candidați le este explicat ce trebuie să conțină dosarul: ”Anunț important! CEO va angaja muncitori pentru exploatările Lupoaia și Roșiuța. Vor trebui întocmite dosare care vor cuprinde: cerea, copie buletin, copie certificat de naștere, copie acte de studii, dosar cu șină.

De asemenea, dacă aveți terenuri afectate de minerit, vă eliberam adeverință în acest sens. Cerea se avizează la una dintre unitățile miniere, se avizează la sediul EMC și se depune la sediul Diviziei Miniere pentru avizare”, se arată în postarea de pe pagina comunei Cătunele.


Primarul a mai explicat și faptul că prioritate vor avea persoanele de până în 30 de ani.

Precizari CE Oltenia: 

Avand in vedere articolul aparut in presa locala din data de 21.07.2020, cu titlul “CEO ANGAJEAZA MUNCITORI PENTRU CARIERELE LUPOAIA SI ROSIUTA”, CE Oltenia informeaza publicul interesat ca angajarile de personal necesar desfasurarii activitatii se fac doar in baza anunturilor postate pe site-ul companiei, conform prevederilor Contractului Colectiv de Munca aplicabil si a procedurii de lucru privind angajarea personalului.

Anunturile de angajare in cadrul CE Oltenia postate de alte institutii, care nu se regasesc pe site-ul www.ceoltenia.ro, nu sunt valabile. (Exemplu: anuntul postat in aceasta perioada de Primaria Catunele – “CEO va angaja muncitori pentru exploatarile Lupoaia si Rosiuta”).

Anunturile postate pe site-ul www.ceoltenia.ro contin conditiile de participare pentru ocuparea posturilor, actele necesare intocmirii dosarelor de inscriere, tematica si bibliografia aferenta si datele de contact pentru obtinerea de informatii suplimentare.

Vizualizări: 4,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: