Pleacă Narcis Răducan, vine Eugen Pîrvulescu

Narcis Răducan va părăsi echipa de fotbal Pandurii dacă vor fi diminuate salariile jucătorilor şi staffului tehnic. Ipoteza reducerii salariilor a fost confirmată de Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu, asociat la CS Pandurii. Potrivit unor surse, la echipă ar reveni Eugen Pîrvulescu.

Preşedintele executiv al CS Pandurii, înainte de insolvenţă, a declarat la Digi Sport Matinal că, în cazul în care mai mulți jucători vor pleca, același lucru îl va face și el. Jucătorii ameninţă cu neprezentarea la următorul meci deoarece nu şi-au mai încasat salariul de câteva luni. Antrenorul echipei Petre Grigoraş a lansat inclusiv varianta retragerii din Liga I.

La o mie de euro pleacă
Narcis Răducan spune că va pleca dacă se va ajunge la salariu de 1000 de euro. ”Lucrurile nu merg spre calea cea normală, strategia este alta decât cea pe care am discutat-o și în condițiile acestea este foarte greu să continuăm. Este foarte greu să conving jucătorii să mai rămână pe 1.000 de euro. Mă aștept ca astăzi o mare parte dintre ei să plece și, dacă se va întâmpla asta, nu voi mai rămâne nici eu în peisajul acesta. Odată ce moare performanța, nu am de ce să mai rămân, nu are rost. Eu am tot sperat că o să trecem împreună perioada asta de criză. Era de ajuns un salariu și cred că o duceam așa până la Crăciun. Nu poți să vii și să le zici la jucători că cine vrea 1.000 de euro bine, cine nu să plece. Vă dați seama care a fost reacția jucătorilor. Eu am stat pentru acești jucători. Probabil că în zilele următoare voi pleca și eu”, a declarat Narcis Răducan, la Digi Sport Matinal. O şedinţă clarificatoare va avea loc miercuri, la ora 11.00, când acţionarii vor avea o nouă şedinţă.
Dacă reducerea salariilor jucătorilor nu este clară, diminuarea salariului lui Răducan este sigură.  „În primul rând se va propune diminuarea contractului, pentru că, aşa cum am auzit, încă nu am văzut contractul dumnealui, nu putem plăti dacă are 8.500 de euro pe lună, sper să fie doar speculaţii că are bonusuri de performanţă şi comision la transferuri. Ştim doar ce am văzut în presă şi, dacă e aşa, sunt lucruri neverosimile care s-au întâmplat atunci când i s-a negociat acest contract. Vreau să văd şi eu legalitatea contractului, dar dacă e aşa, sub nici o formă nu va avea acest salariu”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii.
REVENIRE
La echipă ar putea ajunge fostul preşedinte Eugen Pîrvulescu. Acesta a plecat de la Pandurii pe fondul unui scandal, el fiind acuzat de acţionari că a vândut un meci. O anchetă a demonstrat că nu a fost aşa, însă Narcis Răducan a fost instalat la Pandurii.
BUGET
Narcis Răducan a precizat pentru presa sportivă că a redus bugetul clubului de la şase milioane de euro la 4,5 milioane, dar că nu îl poate duce la două milioane de euro dacă se doreşte performanţă.

Vizualizări: 1,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: