Poartă pijamalele cu stil

În contextul actual, când aproape toate activitățile se desfășoară de acasă, în unele zile, pijamalele pot fi ținuta noastră pentru o mare parte din timp. Ele ne reprezintă personalitatea și stilul, de aceea nu trebuie să le neglijăm locul și rolul în garderoba noastră.

Cum ne alegem modelul potrivit?

             ✓              Cel mai important criteriu în alegerea pijamalelor este materialul. Materialele de calitate îți vor oferi confort și un somn liniștit.

             ✓             Evită să porți tricouri vechi, uzate în locul unei pijamale. O pijama potrivită te va face să ne simți confortabil și feminină în același timp.

 În funcție de mediu, conjunctură și partener, poți alege modele cu pantaloni, bluze, topuri, rochii, lenjerie sau tricoul/cămașa partenerului...

              ✓             Pentru o ținută feminină și elegantă, alege modele din mătase sau satin. Poți opta pentru un compleu cu pantaloni și bluză/top în bretele sau un furou și un kimono.

Poartă pijamaua și în timpul zilei. Transform-o într-o ținută pentru o ședință online într-o dimineață în care te-ai trezit târziu. Desigur, nu vei apărea în pijamale din bumbac, la întâlnirea cu colegii (poate doar pantalonii care nu se văd pe cameră) însă, dacă porți o pijama din mătase sau satin, transformă bluza într-o cămașă sau un top perfect pentru o ținută de birou. Accesorizează cu perle sau lănțișorul preferat și vei fi gata în câteva minute.

             ✓              O pijama cu pantaloni scurți și un top în bretele poate fi o ținută sexy pentru o seară călduroasă. În funcție de materialul preferat, alege modelul potrivit din colecția de pijamale de dama de la Fashion Days.

              ✓             După o zi mohorâtă, o pijama lejeră, din bumbac, cu un mesaj motivațional sau personajul animat preferat, o pereche de șosete groase și o ceașcă de ciocolată caldă, te pot ajuta să uiți de toate grijile zilei. Creează-ți un mediu relaxant și bucură-te de confortul casei tale.

              ✓             Petrecerea în pijamale, chiar și cea online, poate fi un moment perfect pentru o prezentare de modă a colecției de pijamale. Pentru un astfel de eveniment, alege pijamale moderne, cât mai atractive și în culori cât mai vesele. Pregătește aparatul foto, cu siguranță veți vrea să vă amintiți aceste momente.

             ✓             De sărbători, când petrecem timp cu cei dragi, poți opta pentru colecțiile speciale pentru întreaga familie. Veți intra în atmosfera de sărbători, iar copiii vor fi încântați să fie îmbrăcați la fel ca cei mari. Gustările pregătite împreună, un joc în familie și filmul preferat vor completa tabloul perfect pentru o seară de neuitat.

             ✓             În călătoriile de afaceri, mizează pe modele clasice. În funcție de anotimp, poți alege un compleu cu pantaloni și bluză cu nasturi, dintr-un material care nu se șifonează.

Galerie foto


Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: