Ponta nu ştie unde i se termină colegiul în care candidează

Votanţii din Târgu Jiu pe colegiul 5 la Camera Deputaţilor au primit ieri dimineaţă materiale de propagandă din partea staff-ului de campanie al lui Victor Ponta, deşi acesta candidează în colegiul şase.

Ambele colegii electorale sunt în Târgu Jiu, delimitarea lor nefiind foarte clară nici pentru politicieni şi nici pentru cei care sunt chemaţi la urne pe 30 noiembrie pentru a-şi alege un deputat. O bună parte din municipiu formează colegiul 6, iar restul, în special zona din centrul oraşului spre sud, compune colegiul 5, în care intră şi oraşele Rovinari şi Ţicleni, precum şi comunele aferente acestora.

Unul dintre votanţii din colegiul 5 care a primit acasă materiale electorale cu Ponta este şi Gheorghe Iliescu, fost membru PSD şi actual candidat PRM pe colegiul 6. Iliescu stă pe strada Calea Eroilor şi spune că şi el şi vecinii săi au rămas nedumeriţi când au văzut că sunt chemaţi să voteze în colegiul 6, deşi ei ştiu că pe listele electorale permanente figurează pe colegiul 5. Materialele respective au fost distribuite cu puţin timp înainte ca la Târgu Jiu să se desfăşoare primul concert electoral al toamnei, Ponta lansându-şi candidatura pe ritmurile formaţiei Pheonix. Legendara trupă a concertat astfel pentru prima dată în oraşul lui Brâncuşi, scena amplasată în parcarea privată de la Piaţa Centrală fiind şi ea situată din punct de vedere electoral la graniţa dintre colegiile cinci şi şase.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: