Pe Fugaru nu-l ştiu nici colegii de partid

Ilie Petrescu este căutat în continuare la sediul PRM Gorj ca preşedinte al filialei, deşi senatorul este plecat de luni bune la conservatori. Mai mulţi cetăţeni au venit chiar în timpul conferinţei de presă susţinute de noul şef interimar al PRM Gorj, Ion Fugaru, şi au întrebat de „domnul senator”, menţionând că au treabă cu preşedintele organizaţiei.

Simpatizanţii lui Petrescu au rămas dezamăgiţi când au aflat că senatorul a părăsit partidul lui Vadim Tudor încă din vară. Oamenii sperau la un ajutor financiar din partea lui Petrescu, aceştia fiind nevoiţi să se mulţumească în cele din urmă cu o discuţie purtată cu Fugaru. Noul lider al PRM Gorj le-a arătat celor în cauză sediul Partidului Conservator, spunându-le că Petrescu s-a mutat de câteva luni „în capul blocului”, cele două partide având sediile relativ apropiate, la parterul aceluiaşi bloc din Târgu Jiu.

Fugaru a declarat nu este deranjat de faptul că există încă persoane care nu ştiu că el este noul preşedinte al PRM Gorj. Pentru a arăta că între el şi predecesorul în funcţie există diferenţe majore, acesta nu a ezitat să vină la sediul organizaţiei cu maşina personală de teren, maşină care costă câteva zeci de mii de euro. Fugaru are de mai mult timp gipul respectiv, Ilie Petrescu spunând, în schimb, că el preferă Loganul pe care îl are în dotare de la Parlament. Senatorul a menţionat recent chiar că nu e de acord ca la întâlnirile cu alegătorii politicienii să meargă în mijlocul acestora cu gipuri de zeci de mii de euro, deşi în Alianţa PSD+PC există chiar şi candidaţi care sunt posesori ai unor astfel de maşini scumpe.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: