Post de director, scos la concurs de Primăria Târgu Jiu

Municipalitatea din Târgu Jiu a scos la concurs un post de director executiv. Postul este pentru Direcţia Publică de Venituri, condusă de Mariana Budulan, și este echivalent cu funcţia de director adjunct.

Postul era prins în organigrama aprobată în trecut, spune primarul Marcel Romanescu. „Era vacant și la volumul de activitate pe care îl are acolo doamna Budulan, a solicitat să scoatem postul la concurs. Există în organigrama votată în anii trecuţi, însă nu a fost ocupat. N-am înfiinţat post, pentru asta trebuia hotărâre de Consiliu Local”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Cei interesaţi să ocupe această funcţie pot depune dosarele de înscriere la concurs până în data de 9 ianuarie 2018. Candidaţii vor susţine proba scrisă în 22 ianuarie, data și ora la care va avea loc interviul urmând a fi anunţate ulterior.

Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în ramura știinţelor juridice, specializarea drept sau a știinţelor economice și să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

De asemenea, trebuie să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să aibă o vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Vizualizări: 2,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: