Postare emoționantă a pompierilor gorjeni

Un mesaj emoționant a strâns o mulțime de aprecieri pe pagina de Facebook a pompierilor gorjeni. Salvatorii au fost vizitați de copiii din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu. S-au îmbrăcat în costume de pompieri și au aflat cum trebuie să se comporte într-o situație de urgență.

“Să nu-i marginalizăm, să nu-i privim diferit și să nu-i tratăm cu indiferență! Am primit invitația de a-i vizita pe copiii din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Tg-Jiu. Nu este prima noastră întâlnire și deja am legat prietenii! Sunt copii speciali, cu nevoie speciale și este de datoria noastră să-i facem să nu se simtă diferiți! Am purtat discuții despre cum să ne comportăm într-o situație de urgență, s-au bucurat de prezența autospecialei de intervenție și au îmbrăcat costumul de pompier adevărat.

         

Trebuie să spunem faptul că, o parte dintre copiii acestui centru, au reprezentat România anul acesta la Jocurile Mondiale Special Olympics organizate în Germania, la Berlin, iar din cele aproximativ 190 de țări participante, acești copii minunați au reușit să câștige două medalii de aur și una de argint! Vă mulțumin, dragi copii pentru primirea călduroasă, pentru lecția de perseverență și empatie pe care ne-ați predat-o astăzi și îi felicităm pe angajații acestor centre pentru dăruirea de care dau dovadă”, e postarea celor de la ISU Gorj.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: