Posturi de infirmieră, disponibile la DGASPC Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea, pentru o perioadă nedeterminată, a mai multor funcţii de execuţie.

Este vorba despre: un post de infirmieră cu normă întreagă și durată normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Apartamentul de tip familial destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor „Rovinari” – Rovinari, două posturi de infirmieră cu normă întreagă și durată normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu Jiu – Centrul de plasament destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi – Târgu Jiu, un post de infirmieră cu normă întreagă și durată normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Tg.Jiu – Casa de tip familial destinată protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi „Scoarța”.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să fie absolvenţi cu studii gimnaziale și să aibă vechime în muncă de minimum 5 ani.

Dosarele se depun până la data de 10 aprilie 2023, ora 16:30. Proba scrisă va avea loc pe data de 20 aprilie 2023, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 25 aprilie 2023.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: