Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager a spitalului

Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de manager.

 

Concursul se va desfășura la sediul Spitalului de Urgență Târgu Cărbuneşti. Pentru a putea participa, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic; sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului sănătății, ori sunt absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată și au cel puțin 5 ani vechime în posturi  prevăzute cu studii universitare  de lungă durată.

Termenul limită de înscriere la concurs este datat de 26 aprilie 2023, ora 14:00. Înscrierea constă în redactarea proiectelor de management. Publicarea pe site-ul spitalului a proiectelor de management depuse de candidații care au fost declarați admiși va avea loc la data de 2 mai 2023, ora 15:00. Susţinerea publică a proiectelor de management este programată pe datat de 8 mai2023, ora 10:00.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești.

Postul de manager este deţinut, în prezent, de Sorin Mehedinţu. Acesta a afirmat că îşi va depune proiectul de management pentru concurs.

Vizualizări: 2,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: