Posturi libere în Poliţie. „Ştim că nu mai pare tentant!”

Circa 800 de posturi de poliţişti şi personal contractual sunt libere în cadrul Poliţiei Române.  La Gorj se caută o persoană pentru a lucra la Poliţia Oraşului Rovinari, unde este nevoie de secretară. De asemenea, se mai recrutează, tot din sursă externă, un ofiţer pentru Serviciul Financiar. Candidaţii trebuie să aibă licenţă în economie sau informatică şi, printre altele, autorizaţie de acces la informaţii clasificate nivelul  STRICT SECRET. Înscrierea candidaţilor se va face până la data de 19 ianuarie.

Tot din sursă externă se va recruta şi un agent în cadrul Serviciului Logistic. La Cruşet, va fi reîncadrat, prin concurs, un ajutor şef de post. Doritorii pot depune dosarele, la sediul IPJ Gorj, până pe 19 ianuarie.

Oamenii legii încearcă să convingă doritorii că scandalurile care au umbrit meritele lor în ultima perioadă nu ar trebui să cântărească prea mult în luarea unei decizii. „Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greu de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor”, se arată în comunicatul Poliţiei Române, prin care se anunţă scoaterea acestor posturi la concurs.

Vizualizări: 2,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: