Posturi libere la OCPI Gorj

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj organizează un concurs pentru ocuparea unor posturi temporar vacante. Acestea presupun perioadă determinată, până la revenirea titularilor.

 

Persoanele interesate pot aplica pentru: post de consilier cadastru gradul IA în cadrul Biroului Avize și Recepții-Serviciul Cadastru, post de asistent registrator principal gradul IA în cadrul BCPI Tg-Jiu-Serviciul Publicitate Imobiliară și post de consilier gradul I în cadrul Biroului Economic.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele interesate trebuie să îndeplinească anumite condiţii:  să aibă studii universitare de licenţă în domeniul cadastru, geodezie, topografie, topografie minieră, măsurători terestre și cadastru și vechime în specialitate de minimum 6 ani și 6 luni (post de consilier gradul IA); studii universitare de licență în domeniul drept și vechime în specialitate de cel puțin 6 ani și 6 luni (asistent registrator); studii superioare în domeniul economic şi  vechime în specialitate de minimum 3 ani și 6 luni (consilier gradul I).

Dosarele se depun până la data de 1 februarie, ora 16:30, la sediul insitituţiei. Proba scrisă va avea loc pe data de 9 februarie, iar interviul pe data de 15 februarie.  

Vizualizări: 2,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: