Povestea „Castelului Vrăjitoarelor” din Bumbești-Pițic. ”Fiecare vrăjitoare are o poveste”

Turiștii încep să descopere cea mai nouă atracție de la poalele Transalpinei. Alex Ducu a deschis „Castelul Vrăjitoarelor” care spune o poveste inedită conturată în jurul vrăjitoarelor. În spatele castelului impunător, stă o muncă de aproape un an, iar reacția vizitatorilor nu face decât să bucure gazdele.

 

 

 

 

 

Cei care au apucat să viziteze „Castelul Vrăjitoarelor”, din Bumbești-Pițic, au retrăit poveștile copilăriei. Odată ce pășești în curtea castelului, ai impresia că ești într-o carte de Frații Grimm, dar povestea obiectivului turistic este unic, scrisă chiar de Alex Ducu. Tot el a fost cel care a gândit întregul proiect pe care l-a conturat cu un arhitect din Vâlcea.

 

„Am vrut ceva unic, inedit și am vrut să dovedim că putem și noi, în Gorj, să facem turism la alt nivel. Toată povestea este creația mea. O s-o prezentăm și turiștilor. Fiecare încăpere are câte o poveste, fiecare vrăjitoare pe care o vor descoperi turiștii are o poveste. Este pus suflet în fiecare obiect, în fiecare decorațiune. Am deschis de duminică și deja, turiștii încep să afle de noi. De pe Facebook sau întâmplător, deja au început să ne viziteze și sunt foarte impresionați. În special, copiii se bucură când văd personajele din castel”, a spus tânărul.

 

Vrăjitoarele depășesc și doi metri înălțime și sunt realizate de un artist plastic. „Un artist plastic din Mehedinți ne-a sprijinit și a făcut toate vrăjitoarele. De asemenea, cele care au fost sculptate cu drujba au fost făcute de un sculptor din Vrancea, care s-a mutat la noi, în Gorj. Toate atrag toate privirile vizitatorilor și ne bucurăm că am putut crea un obiectiv turistic nou”, a mai spus Alex Ducu.

 

Castelul va fi deschis și de Paște. Biletul de intrare este 15 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți.

Galerie foto







Vizualizări: 2,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: