Premieră la Săcelu. Tabără pentru copiii supraponderali

Copiii şi tinerii cu vârste între 10 și 18 ani, care au probleme în ceea ce privește greutatea corporală, au șanse să slăbească în această vară. Fabrica de Dans Craiova, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, organizează, în circa o săptămână, prima ediție a taberei de sănătate Stay Fit Training Camp.

Evenimentul se desfășoară în perioada 13-19 iulie, sub acoperişul Taberei pentru copii Săcelu a Direcției Județene de Sport și Tineret Gorj. Scopul acestei acțiuni este educarea și pregătirea din punct de vedere fizic a copiilor și tinerilor cu vârste între 10 și 18 ani, cu dificultăți în controlul greutății sau cu tendințe sedentare.

Timp de o săptămână, cei care se vor înscrie la această tabără vor fi coordonați de doi specialiști în domeniul educației fizice și sportului de performanță. „Lasă-ți copilul să își petreacă vacanța de vară distractiv și sănătos, într-un mediu în care mișcarea, disciplina, dar și distracția se întrepătrund perfect într-un training camp de neuitat”, a fost mesajul organizatorilor pentru părinți.

Pentru 800 de lei se oferă: cazare și pensiune completă, antrenamente de pregătire fizică, sesiuni de discuții legate de mecanica mișcării, programul Stay Fit pentru acasă, activități recreativ-artistice şi  acces la piscină (sesiuni de Aqua Gym).

Înscrierea se face pe bază de formular tipizat oferit de Fabrica de Dans. Mai este nevoie de o adeverință medicală din care să reiasă că tânărul este apt pentru efort fizic, și de un acont de minimum 300 lei. Cei doi antrenori care se vor ocupa de copii sunt Marius Onofrei și Cătălin Safta.

Galerie foto


Vizualizări: 2,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: