Premii în bani pentru zeci de olimpici din Târgu Jiu

Zeci de elevi din Târgu Jiu vor fi premiați marți, 21 mai, de autoritățile locale, pentru distincțiile obținute în anul școlar 2018-2019 la olimpiadele și concursurile naționale. Elevii merituoși vor fi recompensați cu premii în bani. Fondurile necesare vor fi alocate din bugetul local al municipiului.

Este vorba de 61 de elevi de la mai multe unități de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu. Elevii care au obținut premiul I sau medalia de aur vor primi 5000 lei (4 elevi), premiul al II-lea sau medalia de argint-4000 lei (9 elevi), premiul al III-lea sau medalia de bronz-3000 lei (12 elevi), iar premiul acordat pentru mențiune este de 1000 lei (35 elevi). Va mai fi premiată și o echipă de baschet pentru premiul al III-lea pe care l-a obținut, suma alocată pentru premierea sportivilor fiind de 10.000 lei.

Conform autorităților locale, sunt elevi care au obținut mai multe premii sau medalii. Astfel, vor fi recompensați cu premii în bani pentru fiecare distincție obținută. Premierea elevilor merituoși va avea loc la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, în cadrul ședinței extraordinare festivă a Consiliului Local al municipiului Târgu Jiu. ”Va fi o festivitate nemaiîntâlnită până acum în Târgu Jiu. Cu invitați speciali, cu oameni de afaceri”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: