Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs între elevi, pe teme de protecție civilă

Scoala Gimnaziala "Voievod Litovoi" din municipiul Tg-Jiu a fost vineri gazda fazei locale a concursului cu tematica de protectie civila “Cu viața mea apăr viața”. Noua echipaje de copii cu vârste între 10 și 18 ani au aratat ce stiu domeniul situatiilor de urgenta.

"Concursul a constat in parcurgerea de catre elevi a unei probe teoretice si o proba practica in care si-au demonstrat cunoștințele in domeniul situatiilor de urgenta si preocuparea lor pentru acest domeniu", arata Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Gorj.

Primaria Targu Jiu a sustinut competitia si a oferit premii tuturor participantilor. "Chiar daca este o competitie si exista un clasament, pentru noi, pompierii militari, toti participanții sunt câștigători prin ambiția de care au dat dovada si prin lucrurile frumoase si utile pe care le-au invatat", este mesajul ISU Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: