Preţuri mai mici la Rânca

Următoarea perioadă este prielnică pentru cei care doresc să petreacă o vacanţă la munte. În staţiunea Rânca, din judeţul Gorj, preţurile sunt reduse. O noapte, într-o cameră dublă, costa şi 120 de lei.

"Încercăm să revenim. Ofertele sunt de la 120 de lei/camera până la 200 şi ceva de lei, cu mic dejun, cameră dublă. Nişte preţuri pe care nu le aveam decât acum 7-8 ani, fără să fie peleţii sau lemnele aşa scumpe, fără să se mărească salariile, etc. Aşteptăm ceva flux pentru weekend, când avem Tansalpina Fest aici la Rânca, cu foarte multe formaţii româneşti”, a spus administratorul unei pensiuni din Rânca.

Cea de-a V-a ediție a Transalpina Fest va avea loc anul acesta la Rânca. Festivalul de muzică rock „Transalpina Fest” se va desfășura în perioada 30 iunie – 1 iulie.


La Rânca se vor afla trupe cunoscute, precum: Timpuri Noi, Spitalul de Urgență, Taxi, Sarmalele Reci, Kempes sau Mihai Mărgineanu și Banda.

Începând cu 15 iulie, preţurile vor creşte datorită cheltuielilor: „Pentru perioada de 15 iulie – 1 septembrie, posibil să ajungem undeva la 200-250 de lei pe cameră, marea majoritate. Nişte preţuri pe care le-am avut în plină iarnă pentru că noi şi acum facem focul. Sunt destule cheltuieli. Cheltuielile cu personalul sunt mari. Angajaţii rămân, dorm, fac duş, mănâncă cel puţin trei mese pe zi. E greu pentru noi, în vârful muntelui”, mai spune administratorul.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: