Primar: Am văzut pentru prima dată oameni care plângeau de fericire

Două tronsoane de drum din comuna gorjeană Roșia de Amaradia au fost asfaltate în mai puțin de o lună. Investiția a fost realizată cu bani de la Compania Națională de Investiții și are o valoare de aproximativ 500.000 de lei.

Autoritățile locale din comuna Roșia de Amaradia au reușit să asfalteze două tronsoane de drum foarte importante pentru comunitate. Unul dintre ele leagă satul Ruget de comuna Bustuchin și face legătura cu județul Dolj. ”Este vorba de două drumuri strategice pentru comuna Roșia de Amaradia. Drumul de la Ruget spre Bustuchin este mai scurt acum cu 15 kilometri și cei din Ruget nu mai sunt nevoiți să ocolească. Aici nu a fost niciodată asfalt”, a precizat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

Un alt tronson leagă comuna Roșia de Amaradia de localitățile Alunu și Berbeșți. ”Drumul de aici a fost afectat de alunecările de teren din urmă cu aproximativ o jumătate de an. Vreau să vă spun că drumul era impracticabil. Cei care merg la carieră la Berbești trebuiau să ocolească. Am văzut oameni în Dealu Roșu care plângeau de fericire”, povestește Liviu Cotojman.

În acest moment se așteaptă finanțare pentru asfaltarea altor 7,5 kilometri de drum.

Vizualizări: 10,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: