Cere bani pentru extinderea primăriei

O primărie din județul Gorj are șanse să fie extinsă și modernizată cu bani de la Compania Națională de Investiții. Este vorba de primăria din comuna Arcani, a cărei structură de rezistență a început să pună probleme, iar spațiul a devenit insuficient pentru desfășurarea în bune condiții a activității.

Primăria din comuna Arcani a fost construită în 1945, iar de atunci nu s-a intervenit niciodată la structura de rezistență care începe să pună probleme. Autoritățile locale au depus la Compania Națională de Investiții un proiect pentru reabilitarea, supraetajarea, modernizarea și dotarea primăriei în valoare de 6.000.000 de lei.

Ultima reabilitare a primăriei s-a făcut acum 20 de ani. ”Este o clădire foarte veche și a început să pună probleme. S-a mai făcut câte ceva acum 20 de ani, adică un parchet schimbat, s-a pus centrala, dar nu s-a umblat la structură. Deja pune probleme și nu vrem să avem necazuri. Și spațiul este insuficient, sunt probleme cu acoperișul. O să mai facem un etaj, dar numai pe o anumită zonă, nu pe tot sediul, ca să mai facem un spațiu pentru arhivă”, a spus Daniel Coiculescu, primarul din Arcani.

Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: