Primăria a închis scandalul piețarilor în ședința de Consiliu Local

Plângerea prealabilă formulată de un grup de comercinați din piață, nemulțumiți de felul cum au fost atribuite tarabele, a fost respinsă de primăria Târgu Jiu. 


În iunie, zeci piețari au mers la primărie, pentru a cere explicații primarului Marcel Romanescu legat de felul în care sunt atribuite mesele din piață.


E spuneau că noua procedură îi lasă fără masă în piață și fără posibilitatea de a-și asigura traiul.


 În plus, comercianții din Piața Centrală s-au plâns și de condițiile de acolo. "Nu avem nicio condiție. Dacă vor licitație și bani mai mulți, să pună mâna și să modernizeze piața. Așa a promis primarul și n-a făcut nimic. Iarna, ne îngheață toată marfa pe tarabă. Vara se strică iar. Acum mișună șobolanii printre tarabe. E normal așa ceva?", a spus un alt protestatar.

 Municipalitatea a scos la licitație mesele din Piața Centrală și ca prețul de pornire este de 499,20 de lei pentru o masă, pe lună. Suprafața unei mese este de doi metri pătrați.


 Demersul lor nu a avut succes, dat fiind că în ședința de Consiliu Local din 27 iulie, plângerea prealabilă formulată de piețari a fost respinsă.

Galerie foto


Vizualizări: 4,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: