Pregătește unitățile de învățământ. Încep cursurile într-o grădiniță nouă

Toate unitățile de învățământ din comuna Turburea au intrat în vizorul autorităților locale, care doresc să le pregătească pentru începutul noului an școlar.  Se fac revizii, reparații și chiar dotări pentru ca elevii și preșcolarii să fie primiți în condiții bune la toamnă.

A început numărătoare inversă până la începutul noului an școlar, iar în unitățile de învățământ din Turburea se fac pregătiri. „Am început revizuirea tuturor unităților de învățământ din comuna Turburea. Reparăm ce au stricat copiii, facem îmbunătățiri acolo unde este cazul, igienizări, ca la începutul anului școlar totul să fie în regulă. Am început din timp ca să nu ne aglomerăm pe ultima sută de metri”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Autoritățile locale au și surprize pentru preșcolarii din comună. ”Copiii din satele Șipotul, Cocorova și Poiana vor merge din toamnă la noua grădiniță realizată cu fonduri europene la noi în comună. Avem luate toate avizele necesare ca această unitate să funcționeze în noul an școlar.  Aici au dotat cu televizoare, calculatoare, videoproiectoare și tot ce este nevoie pentru ca educatoarea să-și desfășoare activitatea în bune condiții. Și preșcolarii care mergeau la grădinița din centru vor fi mutați în sediul vechii primării”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: