Primăriță revoltată după o ceartă cu ENEL: "Mi s-a făcut scârbă"

Irina Onescu, tânăra primăriță din Roșia Nouă, o localitate din vestul țării, a povestit pe facebook cum a fost tratată de un operator de la ENEL, atunci când a sunat să spună că în localitate nu este energie electrică de patru zile. Operatorul era incapabil să înțeleagă faptul că oamenii nu sună pentru că li s-au descărcat telefoanele mobile.
 
Postarea primăriței

Am sunat la ENEL în calitate de Primar pentru a reclama, încă o dată, persistenţa problemei alimentării cu energie electrică în comuna noastră ca urmare a vijeliei de duminică. Am specificat că în continuare nu este curent în satul Roşia Nouă şi în alte câteva zeci de gospodării din localitatea Petriş, fiind afectate inclusiv şcoala şi reţeaua de iluminat public.
Răspunsul operatorului a fost de-a dreptul tragi-comic: “de ce nu ne sună abonaţii care nu au curent să sesizeze deranjamentul?”
Păi, domnii mei, cum anume şi de unde să vă sune bieţii oameni din moment ce nu au energie electrică de 4 zile, implicit nu funcţionează telefonia fixă şi nici nu îşi pot încărca mobilele?

Ziceţi voi, că mie mi s-a făcut scârbă…

Vizualizări: 2,892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: