Mister Ceaunescu, periplu prin județul Gorj

Un bucătar român a inițiat un proiect inedit. Gătește în aer liber, dar nu oriunde, ci în zone turistice. Promovează, în acest fel, locuri frumoase din România și rețete tradiționale. 

A poposit, în aceste zile, la o pensiune din localitatea Baia de Fier, unde a gătit tot felul de bunătăti la ceaun, dar și pastramă și tocan de oaie. 

Decorul nu a fost ales întâmplător. Cristi Lera, de la Ograda Bunicilor, i-a fost gazdă. "Echipa Mister Ceaunescu a ajuns in Gorj, Ograda bunicilor. O locație de vis și o primire cum se cuvine din partea gazdelor cu câteva porții zdravene de ciorbițe cu pui și tăieței de casă ce ne-au încălzit sufletele. În program: tocan din berbecuț (tot la ceaun, rețeta tradițională de Cristian Lera) și Gogosi (Papanași) a la Gorj (rețeta doamnei Monica Sardaru), Jumări de berbecuț, platouri cu bunătăți făcute în Baia de Fier", a fost anunțul bucătarului. 

Dincolo de preparatele delicioase pe care le-a pregătit în ogradă, bucătarul și echipa sa au filmat obiective turistice din Gorj și le vor promova pe internet.

Oamenii din spatele proiectului Domnul Ceaunescu sunt Razvan Niculae (protagonist), Marius Voicu (videograf), Cristian Vidu (editor video) si Florin Boicescu (drona).

Galerie foto







Vizualizări: 2,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: