Primarul Mazilu, socru mic şi ofiţer de stare civilă

Eveniment important în familia primarului de la Târgu Cărbuneşti, în acest week-end! Mihai Mazilu va deveni socru mic, tot el fiind şi cel care va oficia căsătoria fiicei sale celei mari. Mihaela Mădălina Mazilu şi Marian Popescu sunt împreună de câţiva ani, însă primarului de la Târgu Cărbuneşti îi este încă greu să se obişnuiască cu ideea că devine socru mic. Deşi locuiesc în Timişoara, tinerii îşi vor celebra căsătoria în oraşul natal al miresei. Nunta va avea loc pe Stadionul din Târgu Cărbuneşti, la eveniment fiind invitate câteva sute de persoane.

Primarul Mihai Mazilu speră să-şi poată stăpâni emoţiile în momentul oficierii căsătoriei. „Este o chestiune normală pentru copiii de alaltăieri, adolescenţii de ieri, oamenii maturi de astăzi şi familiştii de mâine, dar noi ca părinţi simţim o undă de egoism în suflet atunci când un pui îşi părăseşte cuibul. Eu voi fi cel care voi oficia căsătoria fiicei mele şi sper că îmi voi putea stăpâni emoţiile”, a declarat Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti. Edilul local a precizat că vor fi respectate întocmai obiceiurile din zona Gorjului. „Se vor respecta întocmai obiceiurile zonei noastre. Cununia religioasă va avea loc la biserica din Târgu Cărbuneşti la care este arondată familia noastră şi unde m-am cununat eu cu soţia mea. Ştiu că nu voi putea să-mi opresc lacrimile, mai ales că fiica mea doreşte să meargă, îmbrăcată în mireasă, să aprindă o lumânare la mormântul părinţilor mei şi bunicilor ei. După aceea vor merge cu tot alaiul într-o vizită la Mănăstirea Cămărăşeasca, mai ales că naşii lor din America, veniţi de ieri noapte în Gorj, au rămas uimiţi de frumuseţea zonei noastre”, a declarat primarul Mazilu. Acesta a mai precizat că la nunta fiicei sale nu va fi organizat focul de artificii, dat fiind faptul că nunta are loc în apropiere de spital şi nu se doreşte să se creeze zgomot.  

Tinerii vor locui la Timişoara

Viitorul ginere al primarului de la Târgu Cărbuneşti este din Bucureşti, însă tinerii s-au cunoscut în urmă cu 4 ani la Rânca. În momentul de faţă, cei doi locuiesc în Timişoara. Mihai Mazilu spune că nu îşi va îndemna copiii să se întoarcă în Gorj. „Nu îi voi spune niciodată fiicei mele să se întoarcă în Gorj. E mult mai bine pentru ea la Timişoara. Amândoi lucrează în mediul privat şi câştigă foarte bine. Fiica mea proiectează pilonul automat al Mercedesului 2017 şi are salariul mai mare decât salariul meu de primar. Ginerele meu are masterul în Kinetoterapie şi medicină sportivă. În Gorj nu ar putea avea niciodată oportunităţile din Timişoara”, a declarat Mihai Mazilu. Edilul de la Târgu Cărbuneşti mai are o fiică, Victoria, cunoscută pentru aptitudinile sale sportive. premiată de foarte multe ori la competiţiile de karate.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: