Concurs pentru un post de şef la Doina Gorjului

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” are nevoie de un şef. Este vorba de un post de şef atelier resurse umane, devenit vacant după plecarea la pensie a lui Florin Gelepu.

În următoarea perioadă va fi organizat un concurs pentru desemnarea unei persoane care să ocupe acest post. Candidatul cel mai pregătit va câştiga, anunţă directorul ansamblului, Gheorghe Porumbel. „A rămas vacant după pensionarea domnului Florin Gelepu, de la sfârşitul anului 2014. Este vorba de cel care se ocupă cu personalul. E stric necesar, nu doar necesar. În perioada acesta s-a ocupat de acest lucru serviciul de contabilitate. Vrem să vină cel care ştie carte mai multă şi cel care ştie meserie mai multă în domeniul respectiv”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”.

Directorul Porumbel a mai spus că nu va face parte din comisia de concurs, dar şi faptul că selecţia ar putea avea loc fie la Casa de Cultură din Târgu Jiu, fie la Consiliul Judeţean Gorj, în funcţie de numărul de candidaţi care se vor înscrie la concurs. Cei interesaţi pot depune dosarul de înscriere până în data de 11 mai. În data de 20 mai va avea loc proba scrisă, iar în data de 25 mai interviul. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare în domeniul ştiinţelor juridice sau economice, să aibă o vechime de minimum 2 ani şi să deţină cunoştinţe de operare PC - nivel mediu, atestate prin documente.

Pentru Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” prestează activitate 75 de persoane, din care 50 de artişti. În spectacolele ansamblului sunt angrenate, de regulă, circa 60 de persoane.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: