Ruby, Andreea Bălan şi Alex Velea, la „Zilele Municipiului Motru”

Vedetele momentului concertează la Motru, cu ocazia Zilelor oraşului. Primăria Motru va cheltui 120.000 lei pentru manifestările dedicate acestei sărbători din perioada 29-31 mai. Administraţia locală a încheiat contracte cu artiştii momentului: Ruby, Andreea Bălan, What’s Up, Guess Who, Oana Radu şi Alex Velea. Nu va lipsi nici muzica populară, fiind pe scenă interpreţi şi ansambluri celebre.

Programul cultural cu ocazia sărbătoririi “Zilelor Municipiului Motru” va debuta vineri, 29 mai, cu o şedinţă festivă a Consiliului Local. Spre seară, de la orele 17 la 19, va avea loc un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de Casa de Cultură, Clubul Elevilor şi instituţiile de învăţământ din zonă. Între orele 19 şi 21 va avea loc un spectacol folcloric oferit de Ansamblul “Doina Motrului”, condus de maestrul Gheorghe Feraru, unde vor fi prezenţi şi interpreţi cu prestigiu precum Nina Predescu, Irina Zoican, Liliana Bunceanu, Maria Mirabela Topor. Seara de vineri se va încheia cu un show extraordinar susţinut de Oana Radu şi Alex Velea.

Concursuri, premieri şi muzică pe toate gusturile

Ziua de sâmbătă, 30 mai, va debuta cu un spectacol de divertisment organizat de Casa de Cultură în colaborare cu instituţiile de învăţământ locale şi Asociaţia “Lumea noastră”. Tot sâmbătă vor fi premiaţi elevii care au avut rezultate bune la concursuri şi olimpiade. De la orele 19.30 va debuta un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul de muzică populară “Danubis” Drobeta Turnu Severin urmat de recitalurile de muzică uşoară susţinute de artiştii momentului What’s Up şi Ruby. Pe 31 mai, copiii vor avea parte de concursuri şi spectacole de divertisment înainte cu o zi de sărbătorirea lor. Primarul Dorin Hanu anunţă că de anul acesta va mai fi organizat un nou concurs. “Pentru data de 31 mai, având în vedere că lunea este 1 iunie, se va desfăşura concursul de biciclete, triciclete, pentru cei mici, care va fi organizat în centrul oraşului, în zona Şcolii Generale Nr.1, şi aşteptăm toţi copiii care vor să participe la acest eveniment. E cu premii, cu diplome, oferite de primărie. Valoarea premiilor este de 4.000 lei. Este prima dată când organizăm un astfel de concurs”, a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru. Seara, de la orele 19.30 va avea loc un spectacol susţinut de artiştii Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului” urmat de recitalurile  de muzică uşoară ale artiştilor Guess Who şi Andreea Bălan. În încheiere, administraţia locală a pregătit un foc de artificii care va dura 13 minute. Pe toată durata sărbătoririi “Zilelor Municipiului Motru” vor fi organizate concursuri de fotbal sală, tenis de câmp, şah şi table dar şi de lupte libere.     

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: