Primul album pentru un interpret din Runcu

Interpretul de muzică populară Adelin Constantin Logofetescu se pregăteşte de lansarea primului album muzical. Noile piese ale artistului din Runcu au fost realizate în colaborare cu solista Nina Predescu. Mai mult, Logofetescu este de luna aceasta şi om de radio.

Adelin Constantin Logofetescu va avea primul său album. A scos deja pe piaţă 11 piese şi mai pregăteşte încă cinci. Artistul spune că noile materiale vor fi pe placul publicului. „Vreau ca toate piesele de pe album să fie proprii, nu preluate. Noile melodii sunt majoritatea despre dragoste şi din viaţa mea de zi cu zi. O să fie ceva nou, ceva ce nu am mai adus în faţa oamenilor. Încerc ca după 15 septembrie să apară la radio şi la televiziune. Textele şi linia melodică sunt făcute de Nina Predescu, iar sonorizarea de Paul Mălăianu de la Bumbeşti Jiu. Noul material va fi promovat prin casa de discuri GS Music. Când voi termina piesele, voi scoate un album”, a declarat Adelin Constantin Logofetescu.

Tânărul interpret de muzică populară a lansat la finalul anului trecut şi două sârbe în colaborare cu Maria Corlan Mischie.

Cei care îl îndrăgesc pe artistul de la Runcu îl pot asculta săptămânal pe calea undelor. Din 4 august, Adelin Constantin Logofetescu realizează emisiunea „Jianca” la Radio Accent. Vocea sa se va auzi în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 20.00. „Îmi place foarte mult ceea ce fac la radio. Este ceea ce mă reprezintă şi, totodată, ceea ce îmi place să fac toată viaţa. Muzica este totul pentru mine. Am şi doi colegi extraordinari care m-au primit super fain, Claudia Dascălu şi Marian Stănoiu”, a mai spus artistul.

Vizualizări: 8,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: